lørdag 29. mars 2014

Det begynner å komme seg nå!

Idag har vi vært å sett på en hybel!! Jeg gleder meg sånn til å flytte inn for meg selv til neste år! Uansett om det blir denne hybelen eller en annen! Vi (jeg og vertsmor) har brukt en del tid på å gå igjennom leilighetene fra en liste jeg har fått av skolen, og det begynner å koke ned til noen få leiligheter, så vi nærmer oss. Den vi var å så på idag var virkelig ikke verst, den ligger ikke for langt fra skolen, er nyoppusset og ja, den virker veldig bra. Jeg ble overrasket over hvor liten den er da! den er på ca. mellom 15 og 18 m2 (tror jeg), og du har virkelig ikke plass til noe annet enn en seng og et bord, heldigvis var det en bra kjøkkenkrok, det er jo viktig for en sånn som meg. Det som også var praktisk, er at eieren skal bygge en hems, sånn at jeg kan ha folk på besøk. Så da er det bare å komme ned til neste år folkens! Det hadde vært deilig med en liten ferie i France, eller hva?
Men så er det jo prisen da, det er det evige problemet, den koster mellom 450 og 470 euro i måneden, da er alt inkludert, men jeg synes det er dyrt allikevel jeg... Jeg skal veie litt for og imot, så får vi se hva det blir til, om jeg tar denne eller venter og ser om det dukker opp noe bedre.
Ellers er det vår, helt vår, ikke vinter innimellom, og det er sykt deilig. Da er det på med shortsen og om å gjøre å tilbringe mest mulig tid ute. Idag har jeg vært på utflukt til postkontoret, det er lettere sagt enn gjort, når man bor langt oppi ingenmannsland, men jeg fikk da sendt det jeg skulle til slutt. Det var bare om å gjøre å hoppe ned i grøfta hver gang det kom en bil forbi på hjemveien. Jeg fant også litt blomster på veien, da måtte jeg selvfølgelig stoppe å ta bilde av de. Det er ikke såå ofte man finner fullt utsprungne påskeliljer på 800 m.o.h. på denne tiden av året, er det vell? Ja, jeg vet jeg har hengt meg litt opp i det..
Hvitveis!!

Påskelilje (sånn hvis du lurte)

Fiinfint vær for å gå tur!
På skolen denne uka har vi jobbet med forskjellige forberedelser til besøksdagen. Besøksdagen var idag, men siden min klasse ikke hadde noe oppgaver, så ble jeg likesågodt hjemme. Det er deilig å ha litt tid heelt alene av og til..! 
Jeg er jo med i en syklubb, og vårt bidrag til besøksdagen var en kjole. Den skulle gjenspeile de fem sanser, jeg er litt usikker på om vi fikk til det så bra, men det er jo en fin kjole uansett. Vi har blant annet puttet krydder i poser, og en høyttaler under skjørtet. Vi ble nemlig ikke helt ferdig, egentlig skulle det vært en overdådig hatt, en krage av sukker, og blomster av sjokolade i tillegg. Men vi gjorde nå så godt vi kunne. (dårlige bilder, jeg vet, men til mitt forsvar er det ikke jeg som har tatt de)


Resten av uka har vi sittet mye ute, spilt en del basketball og vandret rundt i byen. Været gjør underverker med humøret altså!
Vi har hatt vanlig skole og altså, to-tre prøver, og sånne koselige ting.
Men det som er veldig greit på skolen nå, det er at vi har liksom dannet en egen liten gjeng, jeg og noen andre jenter, så det gjør at jeg alltid har noen å være med, for jeg er en selvfølgelig del av denne gjengen, og det føles bra. Men samtidig kan jeg tilbringe kvelden med andre folk og, uten at de blir sure på meg. Jeg er litt sånn ja-takk-begge-deler typen jeg.
Skolegården 

Blomstrende trær i hele byen
Men nå skal jeg jamen santen sove.

Salut!

-Tone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar