søndag 11. august 2013

Heelg!

Heihei
Jeg tror jeg bare må si med en gang at jeg er skikkelig dårlig på å huske å blogge, så jeg skriver når jeg har tid.
Dagene her går sin vei før jeg har fått sukk for meg! og leksene må jo tross alt prioriteres før blogg-skriving..
Nå har jeg en liten fri-helg, jeg er på besøk hos min kjære bestemor på hurumlandet. Det er litt deilig å bare sløve av og til. Men leksene må som sagt gjøres, så nå har jeg sittet i noen timer å skrivet brev og øvd til prøve på mandag. Det er ikke barebare å skrive brev altså! Først må man huske på å være høflig, og så må man jo tenke på hva man faktisk skal skrive. Oppgaven var å skrive om familien vår, huset vårt, interessene våre og beskrive oss selv. Det er så mye som må huskes på når man skal produsere sin egen tekst.
Men på en annen side, så går det utrolig mye bedre nå enn det gjorde sist vi skulle skrive brev! Vi har faktisk lært en del fraser, og selve ordene kan man jo finne i ordboka. 
Nå har jeg vært to uker på forkurset, og har to uker igjen, det er litt trist også, at det går så fort mener jeg.. jeg kommer til å savne folkene, og ikke minst Oslo! 
Jeg bare elsker Oslo..! At det hele tiden skjer noe, at byen lever, hele tiden.. At det er sykt mye kollektivtransport, at alt finnes her og rett og slett følelsen av by!
Idag har jeg vært på tusenfryd, ahh, gode minner fra jeg var liten altså! Det er barnslig, jeg vet, men jeg synes det er gøy jeg! Så jeg og Marta (en venninne fra Haugesund) har kost oss, vi slapp til og med regnet som var lovet!
Nå er jeg tilbake i Oslo og har byttet bosted, det er fint å få litt nye omgivelser og impulser og.
Det er så deilig å sitte ved bordet foran vinduet, se på alle lysene, høre trikken, duer og folk som prater..
Men nå skal jeg legge meg, imorgen skal jeg opp tidlig, da er det tilbake på kurset, men da med ny lærer!
Nå skal vi ikke ha vår kjære Madame Aubry lenger, hun fikk avskjeds og takke-kake på fredag, litt vemodig... men spennende å se hvordan den nye lærerinnen er! Dessuten må jeg prøve å finne ut hvilken trikk jeg skal ta imorgen, og det kan jo bli litt av et eventyr! Kjenner jeg meg selv rett...

A bientôt!          

-Tone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar