mandag 14. april 2014

Nye og gamle venner



Det siste uka her har gaatt fort, sykt fort. Jeg har hatt det veldig fint.
Det starta paa mandag med talent-show paa kvelden paa skolen, eller med skolen er vell kanskje rettere sagt. Alle vi som bor paa skolen ble stappa inn i 4 busser, og saa kjoerte vi til et konsertlokale. Der var spenningen til aa ta og foele paa, og stemningen paa topp! Det var diverse folk fra alle klasser som deltok med mye forskjellig. Det var nok en overvekt av sangere da. Det som var goey var jo uansett aa se folk man kjente gjoere ting man ikke ante de kunne. Hele showet ble avrundet med en i klassen min som imiterer michael jackson, det nummeret var helt fantastisk, han vet hva han driver med as. Jeg ble (som vanlig) for oppslukt til aa huske aa ta bilder da...
    
Zumbaklubben sin opptreden
Bilde
Etterpaa hadde vi god tid mens vi venta paa bussen tilbake   




Saa, paa tirsdag var det tid for aa staa paa rulleskoeyter, vi proevde foerst inne paa internatrommet (det er ikke lov paa en flekk) saa fant vi ut det ble litt liten plass, og gikk ut i skolegaarden istedenfor. Da sto det jo selvfoelgelig en hel masse folk der og kommenterte alt vi gjorde.
Saa paa onsdag bestemte vi oss for aa ta med oss rulleskoeytene ned til havna istedenfor, i haap om at det var litt mindre folk der. Det var det ikke, men det var i det minste faerre folk som vi kjente.
Der har du oss, minus en jente som er ekstern da
Vi hadde det veldig goey, men vi brukte for lang tid paa aa gaa opp igjen til skolen, i tillegg til at det var noen som absolutt skulle kjoepe slush paa veien. Saa vi kom 7 min for seint til middag, og det ble helt krise, vi fikk skikkelig moralpreken, og det var ikke maate paa. En av jentene begynte til og med aa graate.
Det gjoer vi ikke igjen, for aa si det saann.
Her er hun siste i gjengen, vi var ute aa gikk torsdag morgen, hun syntes det var viktig aa faa med paa bloggen.
Saa loerdag morgen kl. 05.30 saa var det aa komme seg opp av senga for aa dra til Lyon. Jeg sov hele veien. Framme i Lyon spiste vi frokost hos besteforeldrene, som vanlig, det er alltid koselig.
Saa moette jeg Karen, som jeg gikk i klasse med i fjor! Det var kjempe koselig! Vi var paa toppen av byen, trasket rundt, spiste is, og trasket litt til.
Image
Meg og Karen paa toppen
Saa, litt seinere paa dagen moette vi Daniel og Thor Oeystein, som gikk paa samme trinn som meg, og Frida, som er fra Sverige. De er alle sammen i Lyon paa utplassering i en maaned.

Men, jeg maa nesten fortsette seinere eller imorgen, for naa har jeg time!

à tout à l'heure!

-Tone

2 kommentarer:

  1. Så kjekt å møte kjente norske i Lyon! ;)

    SvarSlett
  2. PS: Du skulle jo deltatt i konkurransen/showet med pianoet ditt! ;o)

    SvarSlett